Frokostcatering - tilbydes fra vores daglige udvalg af salat og sandwich

Selskabscatering – tilbydes med udgangspunkt i vores salatbuffet med tilhørende kød efter aftale

Ring og hør nærmere! - eller kig ind i butikken for at tale med kokken

Sæsonens catering

Julefrokost 2018

  • Smagspyramidens hjemmerøgede laks med æble/rødløgsrelish
  • Svinemørbrad med grillede peberfrugter og ristet porchetta - Indbagt i sprød butterdej
  • Dejlige danske frikadeller rørt med hjemmesyltede agurker med stjerneanis og kanel
  • Rødkålssalat vendt med sød/sur dressing, og blandet med valnødder og søde appelsiner
  • Sprøde salater vendt med gedeost, bladselleri, økologiske figner, gule cherrytomater og ristede pinjekerner
  • Ris a la mande med masser af vaniliekorn og kirsebær sauce
  • Brød og smør

Kuvertpris DKK 169,-

- minimum 15 kuverter, ellers tillæg på 20%

Du kan downloade eller printe menuen her.

Nytårsmenu 2018

Forret:

  • Varmrøget laks med syltet citron og sichuanpeber, toppet med reje/avokado-creme med rødløg og dild
  • Hertil surdejs-miniboller

Hovedret:

  • Tournedos af dansk oksemørbrad.
  • Serveret med pommes Anna, fyldt med løg og panchetta, kraftig demi-glace sauce, samt langtidsbagte rødbeder, vendt med bøgehatte, friske krydderurter og limeskal.

Dessert:

  • Lækker brownie med hindbær/cheese-creme

Kuvertpris DKK 350,-

- minimum 5 kuverter, ellers tillæg på 20%

Du kan downloade eller printe menuen her.

Konfirmationsbuffet 2019 - Menu 1

  • Hvidløgsristede rejer anrettet med babyspinatblade og tomatsalsa, tilsmagt med frisk koriander
  • Danske asparges i krydderurteolie vendt med ristede mandler og pinjekerner samt parmesanflager og herligt ristet chorizo på toppen
  • Stegte kartofler med bacondressing
  • Pastasalat med grillet unghanebryst vendt i forårsløg, cherrytomater og karryolie
  • Urtestegt oksefilet serveret med lækker rødvinsglaze
  • God grøn salat med agurkeblomst, pimentjulienne, lyse jumborosiner og soltørrede cherrytomater
  • Sommerkål-salat med sød chilisauce, tranebær, bredblandet persille og ristede kerner

Kuvertpris DKK 199,-

- minimum 20 kuverter, ellers tillæg på 20%

Du kan downloade eller printe menuen her.

Konfirmationsmenu 2019 - Menu 2

  • Røget laks toppet med oliventapenade - serveres med frisk lime dressing
  • Grillet oksefilet marineret i masser af friske krydderurter - serveres med god svampesauce
  • Stegt kyllingebryst viklet med bacon og salvie, hertil rød pimentsauce
  • Stegte minikartofler med basilikumpesto, toppet med limepeber og havsalt
  • Perlespeltsalat med tranebær, tørrede abrikoser og ananas - vendt med lækker persillepesto
  • Sprøde grønne salater med bl.a. gul cherrytomat, artiskok og ristede paranødder - drysset med friskhøvlet parmigiano parmesanost
  • Humus med soltørrede tomater

Kuvertpris DKK 215,-

- minimum 20 kuverter, ellers tillæg på 20%

Du kan downloade eller printe menuen her.

Konfirmationsmenu 2019 - Menu 3

  • Skaldyrssalat med rejer og krebsehaler i cremet dressing - toppet med frisk kørvel
  • Hjemmerøget let saltet laks med citrus og ristede mandler, serveres med dildcreme
  • Grillet kalveculotte marineret i rødvin og rosmarin. Serveret med kraftig rødvinsglaze
  • Kyllingebryst marineret i barbecuesauce - ovnstegt og serveret med let chilipift
  • Ristede små kartofler i økologisk sesam, toppet med friske grillede grønne asparges
  • Græsk salat med tomat, agurk, fetaost, rødløg, sorte oliven samt ristede pinjekerner
  • Pastasalat med hjemmelavet rød pesto, ristede pinjekerner, parmesanflager og rucolasalat

Kuvertpris DKK 235,-

- minimum 20 kuverter, ellers tillæg på 20%

Du kan downloade eller printe menuen her.

Konfirmationsbuffet 2019 - Menu 4

  • Grillet laks på bund af ristede grønne asparges i friske krydderurter - serveres med safranaioli
  • Grillet oksefilet som medaljoner, stegt med hjemmerørt pesto, serveret med lækker marsalasauce
  • Danske aspargeskartofler vendt med let citrusolie, serveret med flagesalt, frisk bred persille samt karse
  • Nudelsalat med kylling, frisk chili, lynstegt babyspinat, forårsløg og ingefær/citrongræsmash
  • Melonsalat af galia, cantaloupe og vandmelon - vendt med frisk mynte, granatæble, fetaost i brud og ristede hasselflager
  • Grøn salat med forårsspæde radisser, asparges, ærter, dadeltomater, karry/honning ristede peanuts og bøffelmozzarella

Kuvertpris DKK 189,-

- minimum 20 kuverter, ellers tillæg på 20%

Du kan downloade eller printe menuen her.

Selskabsbuffetter

Selskabsbuffet 1

  • Helstegt oksefilet med honning og timian
  • Barbecuemarineret kyllingbryst
  • Flødekartofler med frisk basilikum og hvidløg - gratineret med mozzarella
  • Hjertesalat med soltørrede tomater, oliven, pinjekerner, syltede løg og feta
  • Multibønnesalat vendt med pesto, ristede små chorizotern og blade af bred persille
  • Rødbede Tzatziki

Kuvertpris DKK 159,-

- minimum 10 kuverter, ellers tillæg på 15%

Du kan downloade eller printe menuen her.

Selskabsbuffet 2

  • Oksecuvette stegt med rosmarin og hvidløg, serveret med skysauce
  • Grillet svinemørbrad med glacerede perleløg
  • Petit kartofler stegt med rucolapesto
  • Pastasalat med rød pesto, oliven, gule majs og radiser
  • Grøn salat af babyspinat og rucola, med peberfrugt, cherry tomato, agurk og parmesanflager
  • Humus med soltørrede tomater

Kuvertpris DKK 179,-

- minimum 10 kuverter, ellers tillæg på 15%

Du kan downloade eller printe menuen her.

Selskabsbuffet 3

  • Oksecuvette stegt med frisk citrontimian og merian
  • Lime-koriander stegt unghanebryst med orangesauce
  • Flødekartofler med dijoncreme, bred persille og muskatnød
  • Thai-beef salat af nudler, fine ristede okseskiver i spicy marinade, grønt og asiatisksauce
  • Tomatsalat med mozzarellakugler og basilikumpesto og ristede græskarkerner
  • Grøn salat med karryristede peanuts, agurkeblomster og tomat
  • Kidneybønne humus med soltørrede tomater

Kuvertpris DKK 199,-

- minimum 10 kuverter, ellers tillæg på 15%

Du kan downloade eller printe menuen her.

Selskabsbuffet 4

  • Røget laks med honningristede æbler
  • Oksefilet med porter/soyareduktion
  • Limemarineret andebryst med spicy nudelsalat
  • Marinerede kartofler med løvstikke og sennep
  • Bønnesalat med haricot verts, aivarpesto, feta, græskarkerner
  • Mixed salat med cherrytomater, grønt og parmesan
  • Humus med soltørrede tomater

Kuvertpris DKK 209,-

- minimum 10 kuverter, ellers tillæg på 15%

Du kan downloade eller printe menuen her.

Selskabsbuffet 5

  • Røget lammekølle, marineret i basilikum, honning og citron
  • Kyllingebryst viklet med panchetta med persille og salvie
  • Svampesauce
  • Ovnbagte kartofler med hvidløg og solsikkekerner
  • Pastasalat med røget laks, babyspinat, saffranaioli og purløg
  • Tomatsalat med hjemmelavet grøn pesto, pinjekerner og soltørrede tomater
  • Rødbede tzatziki
  • Grøn salat med karry/honningristede mandler og cherrytomater
  • Hummus

Kuvertpris DKK 209,-

- minimum 10 kuverter, ellers tillæg på 15%

Du kan downloade eller printe menuen her.

Selskabsbuffet 6

  • Hjemmelavet varmrøget laks marineret i ingefær, lime og rørsukker. Serveret med avokado-chutney
  • Krydderurtestegt kalveculotte serveret med ristede rodfrugter i frisk merian
  • Rødvinssauce
  • Grillet kalkun vendt med pinjekerner, parmesan, persille og basilikum
  • Grøn salat af rucola, babyspinat og lollo rosa. Serveret med grillede artiskokker, soltørrede tomater og grøn pesto
  • Kartoffelsalat med cornichoner og dijon-creme
  • Blomkåls-couscous med mangochutney, tranebær og frisk persille
  • Babaganosh

Kuvertpris DKK 215,-

- minimum 10 kuverter, ellers tillæg på 15%

Du kan downloade eller printe menuen her.