Sæsonens catering
Julefrokost 2021
- Smagspyramidens hjemmerøgede laks med æble/rødløgsrelish
- Svinemørbrad med grillede peberfrugter og ristet porchetta - Indbagt i sprød butterdej
- Dejlige danske frikadeller rørt med hjemmesyltede agurker med stjerneanis og kanel
- Rødkålssalat vendt med sød/sur dressing, og blandet med valnødder og søde appelsiner
- Sprøde salater vendt med gedeost, bladselleri, økologiske figner, gule cherrytomater og ristede pinjekerner
- Ris a la mande med masser af vaniliekorn og kirsebær sauce
- Brød og smør
Nytårsmenu 2021
Forret:
- Koldrøget laks med jomfruhummer-haler, vendt med dild, hvidløg, limeskal og safran-aiolicreme
- Hertil hjemmebagt surdejsbrød og smør
Hovedret:
- Langtidsstegt brasiliansk oksefilet vendt med krydderurter og smør med havsalt.
- Garniture af små danske kartofler, asparges, kantareller og rødløg, sauteret i estragonsmør, samt rødvinsglace
Dessert:
- Kraftig chokoladekage, med hindbær-coulis og salt-karamelsauce
Konfirmationsbuffet 2021 - Menu 1
- Hvidløgsristede rejer anrettet med babyspinatblade og tomatsalsa, tilsmagt med frisk koriander
- Danske asparges i krydderurteolie vendt med ristede mandler og pinjekerner samt parmesanflager og herligt ristet chorizo på toppen
- Stegte kartofler med bacondressing
- Pastasalat med grillet unghanebryst vendt i forårsløg, cherrytomater og karryolie
- Urtestegt oksefilet serveret med lækker rødvinsglaze
- God grøn salat med agurkeblomst, pimentjulienne, lyse jumborosiner og soltørrede cherrytomater
- Sommerkål-salat med sød chilisauce, tranebær, bredblandet persille og ristede kerner
Konfirmationsmenu 2021 - Menu 2
- Røget laks toppet med oliventapenade - serveres med frisk lime dressing
- Grillet oksefilet marineret i masser af friske krydderurter - serveres med god svampesauce
- Stegt kyllingebryst viklet med bacon og salvie, hertil rød pimentsauce
- Stegte minikartofler med basilikumpesto, toppet med limepeber og havsalt
- Perlespeltsalat med tranebær, tørrede abrikoser og ananas - vendt med lækker persillepesto
- Sprøde grønne salater med bl.a. gul cherrytomat, artiskok og ristede paranødder - drysset med friskhøvlet parmigiano parmesanost
- Humus med soltørrede tomater
Konfirmationsmenu 2021 - Menu 3
- Skaldyrssalat med rejer og krebsehaler i cremet dressing - toppet med frisk kørvel
- Hjemmerøget let saltet laks med citrus og ristede mandler, serveres med dildcreme
- Grillet kalveculotte marineret i rødvin og rosmarin. Serveret med kraftig rødvinsglaze
- Kyllingebryst marineret i barbecuesauce - ovnstegt og serveret med let chilipift
- Ristede små kartofler i økologisk sesam, toppet med friske grillede grønne asparges
- Græsk salat med tomat, agurk, fetaost, rødløg, sorte oliven samt ristede pinjekerner
- Pastasalat med hjemmelavet rød pesto, ristede pinjekerner, parmesanflager og rucolasalat
Konfirmationsbuffet 2021 - Menu 4
- Grillet laks på bund af ristede grønne asparges i friske krydderurter - serveres med safranaioli
- Grillet oksefilet som medaljoner, stegt med hjemmerørt pesto, serveret med lækker marsalasauce
- Danske aspargeskartofler vendt med let citrusolie, serveret med flagesalt, frisk bred persille samt karse
- Nudelsalat med kylling, frisk chili, lynstegt babyspinat, forårsløg og ingefær/citrongræsmash
- Melonsalat af galia, cantaloupe og vandmelon - vendt med frisk mynte, granatæble, fetaost i brud og ristede hasselflager
- Grøn salat med forårsspæde radisser, asparges, ærter, dadeltomater, karry/honning ristede peanuts og bøffelmozzarella
Selskabsbuffetter
Selskabsbuffet 1
- Honning/Rosmarin/Salvie-glaseret og røget skinke
- Barbecuemarineret kyllingbryst
- Flødekartofler med frisk basilikum og hvidløg - gratineret med mozzarella
- Hjertesalat med soltørrede tomater, oliven, pinjekerner, syltede løg og feta
- Multibønnesalat vendt med pesto, ristede små chorizotern og blade af bred persille
- Rødbede Tzatziki
Selskabsbuffet 2
- Oksecuvette stegt med rosmarin og hvidløg, serveret med skysauce
- Grillet svinemørbrad med glacerede perleløg
- Petit kartofler stegt med rucolapesto
- Pastasalat med rød pesto, oliven, gule majs og radiser
- Grøn salat af babyspinat og rucola, med peberfrugt, cherry tomato, agurk og parmesanflager
- Humus med soltørrede tomater
Selskabsbuffet 3
- Oksecuvette stegt med frisk citrontimian og merian
- Lime-koriander stegt unghanebryst med orangesauce
- Flødekartofler med dijoncreme, bred persille og muskatnød
- Thai-beef salat af nudler, fine ristede okseskiver i spicy marinade, grønt og asiatisksauce
- Tomatsalat med mozzarellakugler og basilikumpesto og ristede græskarkerner
- Grøn salat med karryristede peanuts, agurkeblomster og tomat
- Kidneybønne humus med soltørrede tomater
Selskabsbuffet 4
- Røget laks med honningristede æbler
- Oksefilet med porter/soyareduktion
- Limemarineret andebryst med spicy nudelsalat
- Marinerede kartofler med løvstikke og sennep
- Bønnesalat med haricot verts, aivarpesto, feta, græskarkerner
- Mixed salat med cherrytomater, grønt og parmesan
- Humus med soltørrede tomater
Selskabsbuffet 5
- Røget lammekølle, marineret i basilikum, honning og citron
- Kyllingebryst viklet med panchetta med persille og salvie
- Svampesauce
- Ovnbagte kartofler med hvidløg og solsikkekerner
- Pastasalat med røget laks, babyspinat, saffranaioli og purløg
- Tomatsalat med hjemmelavet grøn pesto, pinjekerner og soltørrede tomater
- Rødbede tzatziki
- Grøn salat med karry/honningristede mandler og cherrytomater
- Hummus
Selskabsbuffet 6
- Hjemmelavet varmrøget laks marineret i ingefær, lime og rørsukker. Serveret med avokado-chutney
- Krydderurtestegt kalveculotte serveret med ristede rodfrugter i frisk merian
- Rødvinssauce
- Grillet kalkun vendt med pinjekerner, parmesan, persille og basilikum
- Grøn salat af rucola, babyspinat og lollo rosa. Serveret med grillede artiskokker, soltørrede tomater og grøn pesto
- Kartoffelsalat med cornichoner og dijon-creme
- Blomkåls-couscous med mangochutney, tranebær og frisk persille
- Babaganosh
Burgerevent
Få Smagspyramiden til at komme ud og servere deres berømte burgere - frisklavet på stedet - til dit arrangement.
Kontakt for pris.
Grillarrangement
Skal kokken grille kødet til dit selskab?
2 timer for 1000 kr.
Vegetarmenu
Det er muligt at bestille en vegetarbuffet.
Kontakt mig med dine ønsker.
Betingelser for catering
- Levering koster 200 kr
- Bestilling af Catering er til minimum 15 kuverter
- Maden bliver anrettet og leveret på porcelænsfade, som skal tilbageleveres rengjorte, ellers pålægges rengøringsgebyr på 300 kr
- Maden kan også leveres på engangs-ALU fade mod et tillæg på 150 kr